akfasalca
bulgur
img_3420
img_3422
img_3425
img_3427
img_3465
smida
zonnebloem olie
aaa
aaab
adurum
alunch
asultan4
asultans2
asultans3
b4
brodje-kofte
brodjefalafel
halal_large
kapsalon
lahmacun-1

Informatie over de kortingspas

 

alt

alt alt

 De kortingspas van Sultan's Markt is speciaal gemaakt voor klanten die regelmatig boodschappen doen bij Sultan's Markt. Met deze pas heeft u een voordeel van 5% op ieder product. De pas geeft u ook speciale korting op producten die alleen in de aanbieding zijn voor klanten die in het bezit zijn van een Sultan's Kortingspas. De pas dient u tijdens het afrekenen aan de kassa te geven aan de caissière. Op uw aankoopbon kunt u precies zien hoeveel korting u heeft gehad op uw aankoop.

Doet u ook voor €25,- maandelijks boodschappen bij Sultan's Markt en heeft u nog geen kortingspas? Ga dan nu naar de winkel en vraag uw kortingspas aan!

Binnen Sultan's Markt zijn er verschillende kortingspassen. De normale kortingspas, deze geeft 5% korting op uw aankoop.

De kortingspassen voor onze voetbal fans, deze pas geeft 5% korting op uw aankoop. Het speciale aan deze pas is dat de pas met de winnende voetbalclub voor één week lang 15% korting geeft op uw aankoop.

Als laatste hebben wij nog de restauranten pas.Deze pas is speciaal voor groot afnemers. Deze prijs geldt alleen voor grootverbruikers als de bestelling wordt opgehaald. Mocht de afnemer de bestelling bezorgd willen krijgen dan gelden de kortingsprijzen niet, maar de bestelling moet wel een bedrag van minimaal €100 bedragen aangezien er geen bezorgkosten worden gerekend. 

Deze afnemers krijgen een korting gemeten als volgt:

Aankoopbedrag per maand

Korting

Service

Totale korting

€  800

5%

Gratis bezorging

€   40

€ 1500

8%

Gratis bezorging

€ 120

€ 3000

10%

Gratis bezorging

€ 300

€ 5000

12%

Gratis bezorging

€ 600

 

Indien u vragen heeft kunt u altijd terecht bij één van onze collega's of u kunt ons bereiken op 072-512 20 04. U kunt ons ook bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor de laatste ontwikkelingen en vind ons leuk: http://www.facebook.com/pages/SULTANS-MARKT

Wij wensen u veel plezier met uw Sultan's Kortingspas en graag zien wij u snel terug in Sultan's Markt. Tot ziens!