akfasalca
bulgur
img_3420
img_3422
img_3425
img_3427
img_3465
smida
zonnebloem olie
aaa
aaab
adurum
alunch
asultan4
asultans2
asultans3
b4
brodje-kofte
brodjefalafel
halal_large
kapsalon
lahmacun-1

voorgerechten

Goushef uit Egypte

Benodigdheden:

250 gram dadels
150 gram gedroogde abrikozen
Rozijnen
2 gala appels
2 bananen
1 zakje vanille suiker
Cocos
1 liter melk 

Bereidingswijze:

Snij het fruit in stukjes en doe alles in een ruime schaal. Strooi net zoveel rozijnen als dat jij lekker vindt over het fruitmengsel. Strooi het zakje vanille suiker over het fruit. voeg vervolgens de melk toe. Strooi aan de bovenkant lekker wat cocos over het geheel heen. Laat dit geheel minimaal 4 uur in de koelkast staan.

Eetsmakelijk!